Ainekset
| 1 | iso lehtitaikinalevy (600 g) |
| 250 g | Göransin kebablihasuikaleita |
| 1 dl | raastettua valkokaalia |
| ½ | viipaloitu punasipuli |
| Göransin kebabkastiketta | |
| 1 | kananmuna voiteluun |
| Mustia seesaminsiemeniä | |
| Tuoreita yrttejä |
Tee näin
- Kuumenna uuni 220 asteeseen.
- Kauli lehtitaikinalevy leivinpaperin päällä. Ripottele taikinalle hieman vehnäjauhoja helpottaaksesi kaulimista.
- Levitä Göransin kebablihasuikaleet, valkokaali sekä viipaloitu punasipuli taikinalevyn päälle.
- Lisää Göransin kebabkastiketta.
- Rullaa kebabkääryle mahdollisimman tiukasti.
- Voitele kebabrulla munalla ja ripottele päälle mustia seesaminsiemeniä.
- Paista kebabkäärylettä uunissa 25-30 minuuttia.
- Koristele tuoreilla yrteillä, esimerkiksi timjamilla.
- Kebab
Erittäin mielenkiintoisia uusi reseptejä. Pitääpä kokeilla. Kiitos.❤️😃❤️
Kokeilin molempia ohjeita ovat tosi hyviä