Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kebabrulla lehtitaikinasta

(2)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Helppo

Herkullisen kebabrullan valmistaminen on helppoa, kun käytät Göransin pakastettua kebablihaa, lehtitaikinaa ja Göransin kebabkastiketta. Täytteitä voit vaihdella loputtomasti, mutta tässä reseptissä käytämme kebabin kaverina raastettua valkokaalia ja punasipulia. Kääryleen teet kaulitusta lehtitaikinasta, mikä säästää aikaa. Valmis kebabrulla on helppo leikata pieniksi tai isommiksi paloiksi.

Jätä mielellään kommentti ja kerro, mitä mieltä olit kebabrullareseptistämme!

Ainekset

1 iso lehtitaikinalevy (600 g)
250 gGöransin kebablihasuikaleita
1 dlraastettua valkokaalia
½viipaloitu punasipuli
Göransin kebabkastiketta
1kananmuna voiteluun
Mustia seesaminsiemeniä
Tuoreita yrttejä

Tee näin

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen.
  2. Kauli lehtitaikinalevy leivinpaperin päällä. Ripottele taikinalle hieman vehnäjauhoja helpottaaksesi kaulimista.
  3. Levitä Göransin kebablihasuikaleet, valkokaali sekä viipaloitu punasipuli taikinalevyn päälle.
  4. Lisää Göransin kebabkastiketta.
  5. Rullaa kebabkääryle mahdollisimman tiukasti.
  6. Voitele kebabrulla munalla ja ripottele päälle mustia seesaminsiemeniä.
  7. Paista kebabkäärylettä uunissa 25-30 minuuttia.
  8. Koristele tuoreilla yrteillä, esimerkiksi timjamilla.

  • Kebab

Katso video Youtubessa

Kirjoita arvostelu

2 arviota tuotteesta
Kebabrulla lehtitaikinasta

  1. Erittäin mielenkiintoisia uusi reseptejä. Pitääpä kokeilla. Kiitos.❤️😃❤️