Ingredienser
1 | stor bladdegsplatta (600 g) |
250 g | Görans kebabflarn |
1 dl | riven vitkål |
½ | skivad rödlök |
Görans kebabdressing | |
1 | ägg till pensling |
svarta sesamfrön | |
färska örter |
Gör så här
- Sätt ugnen på 220 grader.
- Kavla ut bladdegsplattan på bakplåtspapper. Strö på lite vetemjöl för att underlätta kavlingen.
- Fördela Görans kebabflarn, riven vitkål samt skivad rödlök på degplattan.
- Tillsätt Görans kebabdressing.
- Rulla ihop kebabrullen så tajt som möjligt.
- Pensla ägg på kebabrullen och strö svarta sesamfrön över.
- Grädda kebabrullen i ugnen i 25–30 minuter.
- Dekorera med färska örter, till exempel timjan.
Kolla också våra andra enkla och goda recept!
- Kebab