Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Kebabrulle med bladdeg

(0)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Lätt

Så enkelt och gott att göra kebabrulle, med Görans frysta kebabkött, bladdeg och Görans kebabsås. Innehållet kan du variera i all oändlighet men här använder vi riven vitkål och rödlök. Rullen gör du av kavlad bladdeg, vilket gör att du sparar tid. Kebabrullen är enkel att dela upp i både mindre och större bitar. 

Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om vårt kebabrulle-recept!

Ingredienser

1 stor bladdegsplatta (600 g)
250 gGörans kebabflarn
1 dlriven vitkål
½skivad rödlök
Görans kebabdressing
1ägg till pensling
svarta sesamfrön
färska örter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Kavla ut bladdegsplattan på bakplåtspapper. Strö på lite vetemjöl för att underlätta kavlingen.
  3. Fördela Görans kebabflarn, riven vitkål samt skivad rödlök på degplattan.
  4. Tillsätt Görans kebabdressing. 
  5. Rulla ihop kebabrullen så tajt som möjligt.
  6. Pensla ägg på kebabrullen och strö svarta sesamfrön över.
  7. Grädda kebabrullen i ugnen i 25–30 minuter. 
  8. Dekorera med färska örter, till exempel timjan.

Kolla också våra andra enkla och goda recept!

  • Kebab

Skriv en värdering