Ainekset:
Ainekset:
250g | Göransin kebablastuja |
4 kpl | isoa tortillalettua |
½ | punaista paprikaa |
1 | pieni punasipuli |
Göransin kebabkastiketta |
Kastike:
2 dl | kreikkalaista jogurttia |
2 tl | srirachakastiketta |
Koristeeksi:
tuoretta persiljaa |
Ohje:
1. Pilko paprika ja punasipuli ohuiksi suikaleiksi.
2. Sekoita kreikkalainen jogurtti ja srirachakastike keskenään.
3. Laita Göransin kebablastut airfryeriin. Paista 180 asteessa 10 minuuttia.
4. Levitä jogurttikastiketta neljän tortillaletun päälle. Lisää sitten kebablastut, paprika ja punasipuli. Valuta päälle Göransin kebabkastiketta.
5. Taittele tortilla. Aloita taittamalla letun sivut kohti keskustaa, jotta täyte pysyy paikallaan. Taita sitten tortillan alareuna ylöspäin täytteen ja taitettujen sivujen päälle. Taita lopuksi yläreuna alaspäin, jotta muodostuu napakka paketti.
6. Laita kebabwrapit airfryeriin. Paista 180 asteessa 3 minuuttia.