Ingredienser:
Ingredienser:
250g | Görans kebabflarn |
4 st | stora tortillabröd |
½ | röd paprika |
1 | liten rödlök |
Görans kebabsås |
Sås:
2 dl | grekisk yoghurt |
2 tsk | srirachasås |
Dekoration:
färsk persilja |
Gör så här:
- Börja med att skära smala strimlor av paprikan och rödlöken.
2. Rör ihop grekisk yoghurt med srirachasås.
3. Lägg Görans kebabflarn i airfryern. Grädda på 180 grader i 10 minuter.
4. Fördela yoghurtsåsen på 4 tortillabröd, tillsätt sedan kebabflarn, paprika och rödlök. Ringla Görans kebabsås över ingredienserna.
5. Börja med att vika två sidor av tortillabrödet in mot mitten så att fyllningen hålls på plats. Vik sedan upp den nedre kanten av tortillan över fyllningen och de invikta sidorna. Slutligen viker du den övre kanten neråt så att det blir ett paket.
6. Lägg kebabwrapsen i airfryern. Grädda på 180 grader i 3 minuter.