Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Munakasleivät kanakebabilla

(0)
  • < 30 MIN
  • 1
  • Helppo

Munakasleipä kanakebabilla on proteiinipitoinen yhdistelmä paahtoleipää ja munakasta. Munakas käärii paahtoleivän sisäänsä ja täytteenä on sekä Göransin kanakebabia, jäävuorisalaattia, cheddarjuustoa, punasipulia että Göransin valkosipulikastiketta. Munaleipä on oikea klassikko ja tämä paistettu kananmunaleipä soveltuu niin lounaaksi, välipalaksi kuin retkievääksi.

Göransin munakasleivät kanakebabin kera on täyttävä ateria ja valmistuu nopeasti kiireessäkin. Lämpimät kanaleivät maistuvat varmasti sekä aikuisille että lapsille. 

Oletko samaa mieltä? Jätä kommentti ja kerro, mitä mieltä olit reseptistä!

Ainekset:

1 dlGöransin kanakebabia
3 kplKananmunia
(maun mukaan)Suolaa
2 viipalettaLeipää
1 viipaleCheddarjuustoa
Jäävuorisalaattia
Punasipuli
Göransin valkosipulikastiketta

Tee näin

  1. Hienonna jäävuorisalaatti ja punasipuli.
  2. Paista Göransin kanakebabia noin 7 minuuttia. Siirrä valmiiksi paistettu kebab kulhoon.
  3. Vatkaa kananmunat kulhossa.
  4. Laita pannu kuumenemaan ja lisää muutama tippa ruokaöljyä ja nokare voita.
  5. Kaada munakasseos kuumalle pannulle ja aseta leipäviipaleet rinnakkain sen keskelle. Lisää suola.
  6. Kun munakas alkaa olla valmis ja irrota reunoistaan, laita Göransin kanakebabia toisen leipäviipaleen päälle, ja lisää sitten juusto, jäävuorisalaatti ja punasipuli. Viimeistele Göransin valkosipulikastikkeella.
  7. Taita munakasleivät vastakkain ja paista vielä tarvittaessa molemmin puolin, kunnes juusto sulaa.

Herkulliset kanaleivät kananmunalla maistuvat parhaalta, kun nautit ne heti lämpiminä.

  • Kana

Katso reseptivideo

Kirjoita arvostelu