Ainekset:
1 dl | Göransin kanakebabia |
3 kpl | Kananmunia |
(maun mukaan) | Suolaa |
2 viipaletta | Leipää |
1 viipale | Cheddarjuustoa |
Jäävuorisalaattia | |
Punasipuli | |
Göransin valkosipulikastiketta |
Tee näin
- Hienonna jäävuorisalaatti ja punasipuli.
- Paista Göransin kanakebabia noin 7 minuuttia. Siirrä valmiiksi paistettu kebab kulhoon.
- Vatkaa kananmunat toisessa kulhossa.
- Laita pannu kuumenemaan ja lisää muutama tippa ruokaöljyä ja nokare voita.
- Kaada munakasseos kuumalle pannulle ja aseta leipäviipaleet rinnakkain sen keskelle. Lisää suola.
- Kun munakas alkaa olla valmis ja irrota reunoistaan, laita Göransin kanakebabia toisen leipäviipaleen päälle, ja lisää sitten juusto, jäävuorisalaatti ja punasipuli. Viimeistele Göransin valkosipulikastikkeella.
- Taita munakasleivät vastakkain ja paista vielä tarvittaessa molemmin puolin, kunnes juusto sulaa.
Herkulliset kanaleivät kananmunalla maistuvat parhaalta, kun nautit ne heti lämpiminä.
- Kana
Erittäin hyviä, suosittelen!