Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Äggtoast med kycklingkebab

(1)
  • < 30 MIN
  • 1
  • Lätt

Här är en proteinrik kombination av toast och omelett. Omeletten lindar in toasten som fylls med både Görans kycklingkebab, isbergssallad, cheddarost, rödlök och Görans vitlökssås. Äggtoast är en riktig klassiker som passar både som lunch och mellanmål.

Görans äggtoast med kycklingkebab är en mättande och snabblagad rätt som garanterat kommer att gå hem bland såväl vuxna som barn.

Håller du med? Betygsätt gärna och lämna en kommentar, så vi får höra vad du tyckte om receptet!

Ingredienser

1 dlGörans kycklingkebab
3 stägg
salt
2 stbrödskivor
1 skivacheddarost
isbergssallad
rödlök
Görans vitlöksdressing

Gör så här

  1. Förbered grönsakerna. Hacka isbergssalladen och rödlöken.
  2. Stek Görans kycklingkebab i ca 7 minuter. Då kebaben är klar, sätt den i en skål.
  3. Vispa upp äggen i en annan skål.
  4. Värm stekpannan, lägg i några droppar matolja och en klick smör.
  5. Häll de vispade äggen i pannan och placera brödskivorna bredvid varandra i mitten. Salta.
  6. Då omeletten börjar vara klar och lossnar från kanterna, placera den stekta kycklingkebaben på ena brödskivan, följt av ost,  isbergssallad och rödlök. Avsluta med Görans vitlökssås.
  7. Lägg upp det ena brödet som ett lock på det andra. Stek någon minut tills osten smält.

Dessa läckra kycklingbröd med ägg är allra godast varma, så hugg in direkt!

Kolla också våra andra enkla och goda recept!

  • Kyckling

Se receptvideo

Skriv en värdering

En värdering av
Äggtoast med kycklingkebab