Ingredienser
1 dl | Görans kycklingkebab |
3 st | ägg |
salt | |
2 st | brödskivor |
1 skiva | cheddarost |
isbergssallad | |
rödlök | |
Görans vitlöksdressing |
Gör så här
- Förbered grönsakerna. Hacka isbergssalladen och rödlöken.
- Stek Görans kycklingkebab i ca 7 minuter. Då kebaben är klar, sätt den i en skål.
- Vispa upp äggen i en annan skål.
- Värm stekpannan, lägg i några droppar matolja och en klick smör.
- Häll de vispade äggen i pannan och placera brödskivorna bredvid varandra i mitten. Salta.
- Då omeletten börjar vara klar och lossnar från kanterna, placera den stekta kycklingkebaben på ena brödskivan, följt av ost, isbergssallad och rödlök. Avsluta med Görans vitlökssås.
- Lägg upp det ena brödet som ett lock på det andra. Stek någon minut tills osten smält.
Dessa läckra kycklingbröd med ägg är allra godast varma, så hugg in direkt!
Kolla också våra andra enkla och goda recept!
- Kyckling
Erittäin hyviä, suosittelen!