Kanakebab | Kaikki kanakebabista


Pikaruokaa parhaalla laadulla Göransilta

Iskikö kebabin himo? Miksi lähteä pakastinta pidemmälle? Löydät Suomen suosituimman kotikebabin kauppojen pakastealtaista. Kun varmistat, että kotoa löytyy aina Göransin pakastettuja tuotteita, kokkaat hetkessä maistuvan aterian.

Huokaatko syvään joka kerta, kun kuulet sanan arkiruoka? Et ole yksin. Aina ei ole aikaa eikä halua panostaa ruoanlaittoon, mutta meidän on silti syötävä. Seisomme keittiössä vatsa muristen ja toivomme voivamme loihtia hyvän illallisen korkealaatuisista raaka-aineista. Juuri näinä hetkinä on ihana huomata, että pelastaja löytyy pakastimesta.

 

Irtopakastettu on maukasta ja helppoa

Irtopakastettu kebab on klassikotuotteemme ja olemme valmistaneet sitä jo vuodesta 1988 asti. Göransin perinteinen kebab on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Herkuttelijoille suosittelemme lammas-nauta kebabiamme, joka sisältää jopa 90 prosenttia lihaa sekä döner kebabia erikoismausteilla. Tuotevalikoimastamme löydät myös kanakebabia, lihapullia ja paljon muita herkkuja.

Siksi sinun pitäisi valita Görans


  • Käytämme korkealaatuisia kotimaisia raaka-aineita.
  • Tuotteemme valmistetaan vastuullisesti ympäristöystävällisessä tehtaassamme Pietarsaaressa.
  • Pakastettuja tuotteitamme ei tarvitse sulattaa etukäteen, mikä säästää paljon aikaa keittiössä. Paista muutama minuutti pannulla ja valmista on!
  • Voit vähentää ruokahävikkiäsi valitsemalla irtopakastetun tuotteen. Ota vain se mitä tarvitset ja jätä loput takaisin pakastimeen.
  • Tuotteitamme voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Meiltä löydät yksinkertaisia reseptejä, jos haluat kokeilla erilaisia variaatioita.

Katso lisää reseptejä »

Kuka on Göran?

Ab Korv-Görans Kebab Oy on vuonna 1988 perustettu pietarsaarelainen perheyritys. Toimintaansa aktiivisesti kehittävän yrityksen tavoitteena on olla tuotealansa johtava yritys niin kotimaassa kuin lähialueillakin.

 

Lue lisää yrityksestämme »