Ainesosat:
Görans kanakebia | |
Paahtoleipäviipaleita | |
Pekonia | |
Salaatinlehtiä | |
Tomaattia | |
Göransin valkosipulikastiketta |
Ohje:
Valmistusaika: alle 30min
1. Paista kanakebabia pannulla n. 5 minuuttia välillä käännellen.
2. Paista myös pekoni pannulla mukavan rapeaksi.
3. Viipaloi tomaatti ohuisiksi siivuiksi.
4. Levitä paahtoleivälle Göransin valkosipulikastiketta. Lisää leivälle salaatinlehti, kanakebabia, tomaattiviipaleet ja pekonit. Sulje leipä laittamalla toinen leipä kanneksi päälle.
5. Tarjoile ja herkuttele!
Vinkki: Jos olet tulisemman ruoan ystävä, vaihda valkosipulikastike Göransin Hot Chili kastikkeeseen.
Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä.
- Kana