Ainekset yhdelle pellilliselle:
(8 annosta):
25 g | hiivaa |
3dl | vettä |
1 ½ tl | suolaa |
2 rkl | oliiviöljyä |
9 dl | vehnäjauhoja |
185 g | vihreää pestoa |
10-15 g | kirsikkatomaatteja |
300 g | Göransin kanakebabia |
Päälle:
rucolan lehtiä | |
50 g | fetajuustoa |
Näin valmistat kebabpizzan:
Valmistusaika: alle 60 minuuttia
- Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
2. Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, suola, oliiviöljy ja vehnäjauhot. Vaivaa taikinaa, kunnes se on sileä ja kaunis. Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
3. Lisää muutama tippa oliiviöljyä ja ripottele vehnäjauhoja leivinpaperille, jotta pizza ei tartu kiinni.
4. Kauli taikina ja painele sormilla, jotta taikina tasoittuu leivinpaperille.
5. Levitä kerros pestoa ja lisää Göransin kanakebabia sekä pilkotut kirsikkatomaatit.
6. Paista pizzaa uunissa 15 minuuttia.
7. Lisää rucolaa, fetaa ja hienonnettua punasipulia kuumalle pizzalle.
8. Lopuksi valuta päälle Göransin valkosipulikastiketta.
Täältä löydät helppoja ja herkullisia reseptejä!
- Kana
Todella helppo ja nopea kanakebabpizzan resepti. Maut sopivat täydellisesti yhteen.
Hyvä vaihtoehto perinteisiin pizzoihin.
Tosi hyvä!