Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kanakebabpizza uunipannulla

(3)
  • 30 – 60 MIN
  • 8
  • Helppo

Pizza kanakebabilla on helppo valmistaa uunipannulla. Kanan, peston ja fetajuuston yhdistelmä antaa pizzalle mehevän ja herkullisen maun. Riittää koko perheelle!

Ainekset yhdelle pellilliselle:

(8 annosta):

25 ghiivaa
3dlvettä
1 ½ tlsuolaa
2 rkloliiviöljyä
9 dlvehnäjauhoja
185 gvihreää pestoa
10-15 gkirsikkatomaatteja
300 gGöransin kanakebabia

Päälle:

rucolan lehtiä
50 gfetajuustoa

Näin valmistat kebabpizzan:

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

  1. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.

2. Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, suola, oliiviöljy ja vehnäjauhot. Vaivaa taikinaa, kunnes se on sileä ja kaunis. Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia.

3. Lisää muutama tippa oliiviöljyä ja ripottele vehnäjauhoja leivinpaperille, jotta pizza ei tartu kiinni.

4. Kauli taikina ja painele sormilla, jotta taikina tasoittuu leivinpaperille.

5. Levitä kerros pestoa ja lisää Göransin kanakebabia sekä pilkotut kirsikkatomaatit.

6. Paista pizzaa uunissa 15 minuuttia.

7. Lisää rucolaa, fetaa ja hienonnettua punasipulia kuumalle pizzalle.

8. Lopuksi valuta päälle Göransin valkosipulikastiketta.

Täältä löydät helppoja ja herkullisia reseptejä!

  • Kana

Katso resepti Youtubessa

Kirjoita arvostelu

3 arviota tuotteesta
Kanakebabpizza uunipannulla

  1. Todella helppo ja nopea kanakebabpizzan resepti. Maut sopivat täydellisesti yhteen.