Ainesosat:
250 g | Göransin kanakebabia |
8 | tortillapohjaa |
1 | punasipuli |
1 | paprika |
2 dl | ranskankermaa |
100 g | juustoraastetta |
Näin valmistat kanaquesadillat:
1. Hienonna punasipuli ja paprika. Lorauta öljyä pannulle ja kuullota kevyesti. Paista myös kanakebabia pannulla pussin ohjeen mukaan.
2. Kun täytteet ovat valmiit, nosta yksi tortillapohja kuumalle pannulle. Levitä tortillapohjan toisen puolikkaan pinnalle ranskankermaa ja ripottele päälle juustoa, punasipuli-paprika-seosta sekä kanakebabia. Taita toinen puoli tortillapohjasta täytteiden päälle ja anna paistua n. 1-2 minuuttia. Käännä quesadilla ja paista vielä 1-2 minuuttia. Kun juusto on sulanut ja tortillan pintaan ilmestyy tummia läikkiä, kanaquesadilla on valmis.
3. Kun olet paistanut kaikki quesadillat, leikkaa kahteen osaan. Tarjoile ja herkuttele!
Katso myös muut herkulliset kebab reseptit.
- Kana
Hyvä resepti. Terveisn Ruut Murto