Ainesosat:
400 g | Göransin kebablastuja |
1 kg | perunasipulisekoitusta |
3 dl | ruokakermaa |
Göransin kebabkastike | |
suolaa | |
mustapippuria |
Kebabkiusauksen valmistus:
Valmistusaika:
1. Ota kebablastut ja perunasipulisekoitus huoneen lämpöön n. 1/2 h ennen valmistuksen aloittamista.
2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
3. Voitele uunivuoka. Sekoita suikaloidut kebablastut perunasipulisekoituksen kanssa ja kaada joukkoon ruokakerma ja loraus kebabkastiketta. Mausta hyppysellisellä suolaa ja viimeistele mustapippurilla.
4. Paista uunissa n. 50 minuuttia kunnes kiusaus saa kauniin värin. Tarjoile esimerkiksi punajuuriviipaleiden kera.
Vinkki: Ripottele päälle juustoraastetta ja saat kiusaukseen rapean juustoisen pinnan.
Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä, esimerkiksi kebab ranskalaisilla.
- Kebab
Kiusaus on ihan hitokseen hyvää !!
Todella hyvä resepti. Omasta mielestäni perunat jäi omaan makuun hieman alikypsiki, joten toisella kertaa pidin uunissa n.1h, sekoitin puolessavälissä kypsennystä ja hyvä tuli. 5/5
Todella hyvää tulee kun lorauttaa kunnolla kastiketta