Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kebabkiusaus

(1)
  • > 60 MIN
  • 6
  • Helppo

Kebabkiusaus on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka maistuu varmasti koko perheelle. Vuokaruoat ovat riittoisia ja maistuvat useampanakin päivänä peräkkäin. Tätä reseptiä on helppo varioida omien makumieltymysten mukaan lisäämällä kiusaukseen vaikkapa aurajuustoa tai käyttämällä kanakebablastuja.

Ainesosat:

400 gGöransin kebablastuja
1 kgperunasipulisekoitusta
3 dlruokakermaa
Göransin kebabkastike
suolaa
mustapippuria

Kebabkiusauksen valmistus:

Valmistusaika:

1. Ota kebablastut ja perunasipulisekoitus huoneen lämpöön n. 1/2 h ennen valmistuksen aloittamista.

2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

3. Voitele uunivuoka. Sekoita suikaloidut kebablastut perunasipulisekoituksen kanssa ja kaada joukkoon ruokakerma ja loraus kebabkastiketta. Mausta hyppysellisellä suolaa ja viimeistele mustapippurilla. 

4. Paista uunissa n. 50 minuuttia kunnes kiusaus saa kauniin värin. Tarjoile esimerkiksi punajuuriviipaleiden kera.

Vinkki: Ripottele päälle juustoraastetta ja saat kiusaukseen rapean juustoisen pinnan.

Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä, esimerkiksi kebab ranskalaisilla.

  • Kebab

Kirjoita arvostelu

Yksi arvio tuotteesta
Kebabkiusaus