Ainesosat:
Kebabtikut halloumilla ja juureksilla:
Göransin kebabia | |
porkkanaa | |
palsternakkaa | |
halloumia | |
retiisejä | |
tuoretta basilikaa | |
oliiviöljy | |
mausteita | |
cocktailtikkuja |
Kebabpatongit:
Göransin kebabia | |
täysjyväpatonkia | |
majoneesia | |
punaista paprikaa | |
kirsikkatomaatteja | |
yrttejä |
Ohje:
Kebabtikkujen valmistus:
1. Pese, kuori ja pilko porkkanat ja palsternakat pitkulaisiksi paloiksi. Halkaise retiisit puoliksi. Lisää kulhoon juuresten joukkoon öljy ja mausteet ja sekoita. Kumoa juurekset leivinpaperille uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
2. Kun juurekset ovat uunissa, paista kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.
3. Viipaloi halloumi. Voit paistaa myös halloumia pannulla halutessasi.
4. Kerää kaikki ainesosat päällekkäin ja lävistä cocktailtikulla.
5. Asettele ja tarjoile!
Kebabpatonkien valmistus:
1. Paista kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.
2. Kebablastujen paistuessa, leikkaa patongista viipaleita ja puolita ne. Levitä majoneesia viipaleiden päälle.
3. Viipaloi paprika ja halkaise kirsikkatomaatit.
4. Lisää täytteet kahden puolikkaan patonkiviipaleen väliin.
5. Asettele ja tarjoile!
Vinkki! Lämmitä vielä hetken matalalla lämmöllä ennen tarjoilua!
- Kebab