Ingredienser
400 g | Görans kebabflarn |
1 kg | potatislökblandning |
3 dl | matlagningsgrädde |
Görans kebabdressing | |
salt | |
svartpeppar |
Gör så här:
1. Ta ut potatislökblandningen och kebabflarnen och låt tina en halvtimme i rumstemperatur innan du börjar laga mat.
2. Sätt ugnen på 200 grader.
3. Smörj en ugnsform. Blanda kebabflarnen med potatislökblandningen, häll sedan över matlagningsgrädde och en skvätt kebabdressing. Smaksätt med en nypa salt och avsluta med svartpeppar.
4. Grädda frestelsen i ugn i cirka 50 minuter tills den har fått fin färg. Servera gärna tillsammans med rödbetor.
Tips: Strö över riven ost så får frestelsen en härligt krispig yta.
Kolla också våra andra läckra recept här.
- Kebab
Kiusaus on ihan hitokseen hyvää !!
Todella hyvä resepti. Omasta mielestäni perunat jäi omaan makuun hieman alikypsiki, joten toisella kertaa pidin uunissa n.1h, sekoitin puolessavälissä kypsennystä ja hyvä tuli. 5/5