Ingredienser
6 st parathabröd eller tortillabröd (parathabröd hittar du i en asiatisk matbutik)
Shanghai taco-sås:
| 2 dl | majonnäs, naturell |
| 2 tsk | sriracha, chilisås |
| 1 | liten vitlöksklyfta, riven |
Fyllning:
| 250 g | isbergssallad |
| 400 g | Görans kycklingkebab |
| 1 dl | rostad lök |
| 1 ½ dl | groddar |
| ½ | chili |
| 1 | lime |
| färsk koriander |
Gör så här:
- Börja med att tillreda chilisåsen. Blanda 2 tsk sriracha i naturell majonnäs tillsammans med riven vitlök. Rör om.
- Förbered fyllningen, hacka salladen, dela på limen i sex klyftor och skölj groddarna.
- Stek Görans kycklingkebab enligt anvisningen på förpackningen. Stek gärna kycklingkebaben tills den blir krispig.
- Stek endera paratha- eller tortillabröden tills de blir gyllenbruna.
- Dags att fylla varje Shanghai-taco! Börja med ett lager chilisås, följt av ett lager isbergsallad, Görans kycklingkebab, rostad lök, groddar, chili och lime. Avsluta med några färska korianderblad som topping.
- Kyckling
Jättegott, fräscht och enkelt!
Den blev supergod! 👌