Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Helpot cocktailpalat – Kebableipäset ja kebabtikut

(0)
  • < 30 MIN
  • 6
  • Helppo

Göransin helpot cocktailpalat sopivat minkä tahansa juhlan suolaiseksi tarjottavaksi. On hakusessa sitten uudenvuoden pikkusuolaiset tai cocktailpalat jouluun, löydät meiltä sopivan reseptin! Kebableipäset muuntautuvat helposti myös isommaksi versioksi ja kebabtikkuja voi varioida oman maun tai kaapin sisällön mukaan.

Ainesosat:

Kebableipäset:

Göransin kebabia
patonkia
majoneesia
paprikaa
punasipulia
yrttejä

Kebabtikut kera retiisin ja tomaatin:

Göransin kebabia
retiisejä
kirsikkatomaatteja
keltasipulia
yrttejä
cocktailtikkuja

Ohje:

Kebableipäset valmistus:

1.Paista kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.

2. Viipaloi paprika ja punasipuli. Leikkaa patongista viipaleita ja puolita ne. Levitä majoneesia puolikkaiden viipaleiden päälle.

3. Lisää ainesosat leivälle ja koristele yrteillä.

4. Asettele ja tarjoile!

Lihapullatikut valmistus:

1. Pilko sipuli ja paista kuullottamalla sitä pannulla muutaman minuutin ajan. Paista myös kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.

2. Halkaise retiisit ja kirsikkatomaatit.

3. Kasaa kaikki ainekset yhteen cocktailtikkujen avulla.

4. Asettele ja tarjoile!

Vinkki! Lämmitä hetki uunissa matalalla lämmöllä ennen tarjoilua!

  • Kebab

Kirjoita arvostelu