Ainesosat:
Kebableipäset:
Göransin kebabia | |
patonkia | |
majoneesia | |
paprikaa | |
punasipulia | |
yrttejä |
Kebabtikut kera retiisin ja tomaatin:
Göransin kebabia | |
retiisejä | |
kirsikkatomaatteja | |
keltasipulia | |
yrttejä | |
cocktailtikkuja |
Ohje:
Kebableipäset valmistus:
1.Paista kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.
2. Viipaloi paprika ja punasipuli. Leikkaa patongista viipaleita ja puolita ne. Levitä majoneesia puolikkaiden viipaleiden päälle.
3. Lisää ainesosat leivälle ja koristele yrteillä.
4. Asettele ja tarjoile!
Lihapullatikut valmistus:
1. Pilko sipuli ja paista kuullottamalla sitä pannulla muutaman minuutin ajan. Paista myös kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä.
2. Halkaise retiisit ja kirsikkatomaatit.
3. Kasaa kaikki ainekset yhteen cocktailtikkujen avulla.
4. Asettele ja tarjoile!
Vinkki! Lämmitä hetki uunissa matalalla lämmöllä ennen tarjoilua!
- Kebab