Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Fixa enkla tilltugg – Snittar och pinnar med kebab

(0)
  • < 30 MIN
  • 2
  • Lätt

Görans lättlagade snittar passar på alla fester där du vill bjuda dina gäster på små salta läckerheter. Här hittar du recept på tilltugg för både julbord och nyårsmingel. Kebabsnittarna kan du göra i större versioner och kebabpinnarna kan du variera efter eget tycke och smak. Det går bra att vara på de ingredienser du råkar ha hemma!

Ingredienser:

Kebabsnittar:

Görans kebab
batong
majonnäs
paprika
rödlök
örter

Kebabpinnar med rädisa och tomat:

Görans kebab
rädisa
körsbärstomat
gul lök
örter till dekoration
cocktailtikkuja

Gör så här:

Kebabsnittar:

1. Stek kebabflarnen i panna tills de är genomvarma och har fått fin färg.

2. Skiva paprika och rödlök. Skär batongen i skivor och dela sedan varje skiva på mitten. Bred majonnäs på skivorna.

3. Lägg ingredieserna på brödbiten och dekorera med örter.

4. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera!

Kebabpinnar:

1. Skiva löken och bryn den i stekpanna några minuter. Stek också kebabflarnen tills de är genomvarma och har fått fin färg.

2. Skiva rädisor och körsbärstomater.

3. Trä en bit av varje ingrediens på en cocktailpinne.

4. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera!

Tips! Värm gärna tilltuggen på svag värme i ugn en stund innan servering.

  • Kebab

Skriv en värdering