Ingredienser:
Kebabsnittar:
Görans kebab | |
batong | |
majonnäs | |
paprika | |
rödlök | |
örter |
Kebabpinnar med rädisa och tomat:
Görans kebab | |
rädisa | |
körsbärstomat | |
gul lök | |
örter till dekoration | |
cocktailtikkuja |
Gör så här:
Kebabsnittar:
1. Stek kebabflarnen i panna tills de är genomvarma och har fått fin färg.
2. Skiva paprika och rödlök. Skär batongen i skivor och dela sedan varje skiva på mitten. Bred majonnäs på skivorna.
3. Lägg ingredieserna på brödbiten och dekorera med örter.
4. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera!
Kebabpinnar:
1. Skiva löken och bryn den i stekpanna några minuter. Stek också kebabflarnen tills de är genomvarma och har fått fin färg.
2. Skiva rädisor och körsbärstomater.
3. Trä en bit av varje ingrediens på en cocktailpinne.
4. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera!
Tips! Värm gärna tilltuggen på svag värme i ugn en stund innan servering.
- Kebab