Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kebabpasta valkosipulilla ja punaisella paprikalla

(0)
  • < 30 MIN
  • 5
  • Helppo
kebabpasta

Tässä kebabpastassa on vähän ainesosia mutta paljon makua. Edullinen arkiruoka, josta nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin. Jos pastaa jää yli, voit syödä sitä vielä seuraavana päivänä. Lisää pannulle hieman nestettä ja lämmitä pasta uudelleen, niin se on yhtä hyvää kuin edellisenä päivänä.

kebabpasta

Ainesosat:

Ainesosat (5 annosta):

300 gtagliatelleä
1 ½ rkl suolaa
3 rkloliiviöljyä
3 kplvalkosipulinkynttä
1 kplpunainen paprika 
400 gGörans kebabia

Päälle:

parmesan juusto
lehtipersiljaa

Ohje:

Valmistusaika: alle 20 minuuttia

1. Keitä tagliatellepasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

2. Pilko valkosipuli ja paprika.

3. Paista valkosipulia, paprikaa ja kebabia oliiviöljyssä keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan.

4. Annostele pasta kebabin kanssa. Ripottele päälle parmesaania ja lehtipersiljaa ennen tarjoilua.

Lisää helppoja ja hyviä reseptejä löydät täältä!

  • Kebab

Katso resepti Youtubessa

Kirjoita arvostelu