Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kebab nachopelti

(0)
  • < 30 MIN
  • 6
  • Helppo

Nachopelti on koko perheen suosikkiruoka, joka valmistuu nopeasti, eikä todellakaan vaadi tuntien uurastusta keittiössä. Tätä reseptiä on myös helppo varioida mieltymysten mukaan; voit valita täytteeksi perinteisen kebabin sijaan myös kanakebabia.

Nachopellin kruunaa tietysti itse tehty guacamole, joka on myös erittäin helppo valmistaa itse. Varmista, että guacamolea varten valitsemasi avokado on kypsä eli riittävän pehmeä.

Ainesosat:

(6 annosta):

400 gGöransin kebablastuja
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1chili
2tomaattia
1pieni kurkku
½ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
½ tlpaprikajauhetta
200 gmaissilastuja
Görans valkosipulikastiketta
Görans kebabkastiketta

Guacamole:

2avocadoa
2kypsää tomaattia
1sipuli
½ tlsuolaa
½ tlmustapippuria
1limetin mehu
tuoretta korianteria

Näin valmistat nachopellin:

Valmistusaika: alle 30min

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

2. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili.

3. Paista kebablastuja pannulla niin, että ne saavat hieman väriä pintaan ja ovat kauttaaltaan lämpimiä. Lisää joukkoon sipulit ja chili. Kuullota hetki, minkä jälkeen mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella

4. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi ja lisää puolet niistä pannulle.

5. Levitä maissilastut leivinpaperin päälle laakeaan uunivuokaan. Kaada kebabseos nachojen päälle tasaisesti.

6. Kuumenna uunin ylätasolla noin 5 minuuttia (225 asteessa).

7. Valmista guacamole. (Ohje alapuolella)

8. Pilko kurkku (poista keskiosa, jotta nachopelti ei tule liian vetiseksi) ja leikkaa viipaleiksi.

9. Ripottele nachopellin päälle kurkkuviipaleet, loput tomaattikuutiot ja viimeistele Göransin valkosipuli- ja kebabkastikkeella.

Guacamolen valmistus:

1. Halkaise kypsät avokadot pystysuunnassa ja poista siemenet, minkä jälkeen lusikoi hedelmälihat kulhoon.

2. Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli.

3. Soseuta kaikki ainekset tahnaksi sauvasekoittimella tai jos haluat koostumukseen enemmän suutuntumaa, voit myös muussata ainekset haarukalla.

4. Mausta guacamole mustapippurilla, suolalla ja limetin mehulla.

5. Anna guacamolen tekeytyä jääkaapissa hetken ajan ennen tarjoilua.

Vinkki: Jos kaipaat nachopeltiin enemmän potkua ja tulisuutta, lisää joukkoon  Göransin Hot Chili kastikketta.

Katso myös muut herkulliset reseptimme täältä.

  • Kebab

Kirjoita arvostelu