Ingredienser:
250 g | Göransin kycklingkebab |
8 | tortillabröd |
1 | rödlök |
1 | paprika |
2 dl | crème fraiche |
100 g | riven ost |
Gör så här:
1. Finhacka rödlök och paprika och fräs dem lätt med en skvätt olja i stekpanna. Stek också kycklingkebaben enligt anvisningarna på förpackningen.
2. När ingredienserna är klara är det dags att lägga det första tortillabrödet i en het panna. Bred crème fraiche på brödets yta och strö över ost, blandningen av rödlök och paprika samt kycklingkebab. Vik ena halvan av tortillabrödet över den andra så att fyllningen blir inuti och stek vidare i 1–2 minuter. Vänd quesadillan och stek den i ytterligare 1–2 minuter. När osten har smält och det börjar synas mörka fläckar på tortillabrödets yta vet du att din kycklingquesadilla är klar.
3. När du har stekt alla quesadillas skär du dem i två delar. Servera och njut!
Kolla också våra andra goda recept här.
- Kyckling
Hyvä resepti. Terveisn Ruut Murto