Ainesosat:
Göransin kanakebabia | |
6 | pientä tortillapohjaa |
juustoraastetta | |
öljyä | |
cocktailtikkuja |
Avokadokastike:
2 | kypsää avokadoa |
1 | salottisipuli |
1 | limen mehu |
1 | valkosipulin kynsi |
tuoretta korianteria | |
½ | chili |
2 rkl | vettä |
suolaa |
Näin valmistat taquitot:
Valmistusaika 30-60min
1. Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokadot, poista kivet, kaavi hedelmäliha kulhoon ja muussaa haarukalla. Hienonna salottisipuli, korianteri, chili sekä valkosipulinkynsi ja sekoita avokadon joukkoon. Mausta limemehulla ja suolalla sekä lisää joukkoon vielä pari ruokalusikkaa vettä. Sekoita ja kaada seos tarjoiluastiaan.
2. Valmista taquitot. Lämmitä kanakebabit pannulla pussin ohjeen mukaisesti. Jaa kebabit tortillapohjille, ripottele päälle juustoraastetta, kääri tiukalle rullalle ja sulje rullat parilla hammastikulla.
3. Kuumenna pannu ja paista taquitoja reilussa määrässä öljyä, kunnes ne ovat joka puolelta kauniin kullanruskeita. Halutessasi voit paistaa taquitot myös uunissa.
4. Poista hammastikut ja tarjoile esimerkiksi coleslawin ja avokadokastikkeen kera!
Katso myös muut Göransin herkulliset reseptit täältä.
- Kana
- Kebab