Ainesosat:
(4 annosta):
100 g | lasinuudeleita |
3 tippaa | seesamiöljyä |
2 rkl | oliiviöljyä |
200 g | valkokaalia |
1 kpl | vihreä paprika |
400 g | Görans kebabia |
Puolikkaan limen mehu |
Päälle:
kevätsipuli | |
korianteri | |
Görans valkosipulikastike | |
½ lime | |
sesaminsiemeniä | |
suolaa | |
pippuria |
Ohje:
Valmistusaika: alle 20 minuuttia
1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kolme tippaa seesamiöljyä, jotta nuudelit eivät tartu toisiinsa.
2. Pilko kaali ja paprika. Paista vihannekset pannulla kebabin kanssa. Lisää ½ limen mehu. Paista kebabia vihannesten kanssa noin 10 minuuttia.
3. Lisää wokin päälle hienonnettua kevätsipulia, korianteria, limeä, seesaminsiemeniä ja Göransin valkosipulikastiketta ennen tarjoilua. Suolaa ja pippuria maun mukaan.
Lisää helppoja ja hyviä reseptejä löydät täältä!
- Kebab
Gott