Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Kebabtäytteiset enchiladat

(1)
  • 30 – 60 MIN
  • 6
  • Helppo
Enchilada

Kuorrutettu tortillarulla eli enchilada on samalla mehevä että rapea herkku, joka sopii loistavasti niin arkeen kuin juhlaan. Kebabtäytteiset enchiladat valmistuvat helposti ja nopeasti. Göransin enchilada reseptissä täytteenä käytetään perinteistä kebablihaa, mutta myös kanakebab sopii hyvin tähän reseptiin.

Tarjoile enchiladat esimerkiksi raikkaan salaatin kera, unohtamatta tietenkään kastikkeita! Kokeile Göransin hot chili kastikettavalkosipulikastiketta tai kebabkastiketta.

Enchilada

Ainesosat:

400 gGöransin kebablastuja
6-8tortillapohjaa
1-2 rklöljyä
1sipuli
2valkosipulin kynttä
1chili
1suolakurkku
400 gtomaattimurskaa
150 granskankermaa
2 dlruokakermaa
150 gjuustoraastetta
suolaa
pippuria

Näin valmistat enchiladat:

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pilko sipuli, valkosipuli, chili ja suolakurkku. Kuullota sipulit tilkassa öljyä ja lisää pannulle kebabit. Paista kebabeja pussin ohjeen mukaan. Lisää pannulle myös pilkotut chilit ja suolakurkut. Lisää lopuksi joukkoon myös tomaattimurska ja ranskankerma ja anna seoksen hautua n. 10 minuuttia.

2. Lisää kastiketta tortillapohjille ja kääri rullalle. Ota esiin uunivuoka ja täytä se kastikkeella täytetyillä tortillarullilla. Asettele rullat tiiviisti vierekkäin ja ripottele päälle juustoraaste. Kaada päälle ruokakerma.

3. Paista enchiladoja uunissa n. 15 minuuttia kunnes juusto on sulanut. Tarjoile ja herkuttele!

Katso myös muut Göransin herkulliset reseptit täältä.

  • Kebab

Kirjoita arvostelu

Yksi arvio tuotteesta
Kebabtäytteiset enchiladat