Ainesosat:
400 g | Göransin kebablastuja |
6-8 | tortillapohjaa |
1-2 rkl | öljyä |
1 | sipuli |
2 | valkosipulin kynttä |
1 | chili |
1 | suolakurkku |
400 g | tomaattimurskaa |
150 g | ranskankermaa |
2 dl | ruokakermaa |
150 g | juustoraastetta |
suolaa | |
pippuria |
Näin valmistat enchiladat:
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pilko sipuli, valkosipuli, chili ja suolakurkku. Kuullota sipulit tilkassa öljyä ja lisää pannulle kebabit. Paista kebabeja pussin ohjeen mukaan. Lisää pannulle myös pilkotut chilit ja suolakurkut. Lisää lopuksi joukkoon myös tomaattimurska ja ranskankerma ja anna seoksen hautua n. 10 minuuttia.
2. Lisää kastiketta tortillapohjille ja kääri rullalle. Ota esiin uunivuoka ja täytä se kastikkeella täytetyillä tortillarullilla. Asettele rullat tiiviisti vierekkäin ja ripottele päälle juustoraaste. Kaada päälle ruokakerma.
3. Paista enchiladoja uunissa n. 15 minuuttia kunnes juusto on sulanut. Tarjoile Enchiladas ja herkuttele!
Katso myös muut Göransin herkulliset reseptit täältä.
- Kebab
Faktiskt Super gott. Dessa lagar jag alltid när vi blir snåla på kebab!