Ingredienser:
400 g | Görans kebabflarn |
6-8 | tortillabröd |
1-2 msk | olja |
1 | lök |
2 | vitlöksklyftor |
1 | chili |
1 | saltgurka |
400 g | tomatkross |
150 g | crème fraiche |
2 dl | matgrädde |
150 g | riven ost |
salt | |
peppar |
Gör så här:
1. Värm ugnen till 200 grader. Skiva lök, vitlök, chili och saltgurka. Fräs löken i lite olja i stekpanna och tillsätt kebaben. Stek kebaben enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg också den skurna chilin och saltgurkan i pannan. Rör slutligen ner tomatkross och crème fraiche. Låt blandningen stå och puttra i cirka 10 minuter.
2. Lägg sås på varje tortillabröd och rulla ihop brödet. Placera de fyllda tortillarullarna tätt intill varandra i en ugnsform. Strö över riven ost och ringla slutligen matgrädde över rullarna.
3. Grädda dina enchiladas i ugn i ungefär 15 minuter, tills osten har smält. Servera och njut!
Flera goda recept från Görans hittar du här.
- Kebab
Faktiskt Super gott. Dessa lagar jag alltid när vi blir snåla på kebab!