Ingredienser:
(4 portioner):
100 g | glasnudlar |
3 droppar | sesamolja |
2 msk | olivolja |
200 g | vitkål |
1 st | grön paprika |
400 g | Görans kebab |
juicen från en ½ lime |
Topping:
vårlök | |
koriander | |
Görans vitlöksdressing | |
½ lime | |
sesamfrön | |
salt | |
peppar |
Gör så här:
Tillagningstid: under 20 minuter
1. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt 3 droppar sesamolja för att undvika att nudlarna klibbar fast i varandra.
2. Hacka vitkål och paprika. Fräs grönsakerna i panna tillsammans med kebaben. Tillsätt juicen från ½ lime. Stek kebaben med grönsakerna i cirka 10 minuter.
3. Toppa woken med hackad vårlök, koriander, lime, sesamfrön och Görans vitlöksdressing innan servering. Salta och peppra enligt tycke och smak.
Fler enkla och goda recept hittar du här!
- Kebab
Gott