Ainesosat:
Lihapullaleipäset:
vaaleaa patonkia | |
majoneesia | |
Göransin herkkulihapullia | |
sipulia | |
kirsikkatomaatteja | |
tuoretta tinjamia |
Lihapullatikut kera tomaatin ja paprikan:
Göransin herkkulihapullia | |
punaista paprikaa | |
keltaisia kirsikkatomaatteja | |
basilikan lehtiä | |
cocktailtikkuja |
Ohje:
Lihapullaleipäset valmistus:
1. Pilko sipuli ja paista kuullottamalla sitä pannulla muutaman minuutin ajan.
2. Viipaloi patonki ja levitä majoneesia leipäpalojen päälle.
3. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit puoliksi.
4. Lisää jokaisen patongin viipaleen päälle lihapullan puolikas, tomaatin puolikas, paistettua sipulia ja päälle tuoretta tinjamia.
5. Asettele lautaselle kauniisti ja tarjoile!
Lihapullatikut valmistus:
1. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit sekä pilko paprika.
2. Pujota ainekset tikkuihin ja tarjoile! Helppoa ja nopeaa.
Vinkki! Lämmitä tarjottavia hetki uunissa matalalla lämmöllä ennen tarjoilua.
- Lihapullat ja jauheliha