Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Lihapullaleipäset ja lihapullatikut

(0)
  • < 30 MIN
  • 6
  • Helppo

Jos etsit helppoja pikkusuolaisten tarjottavien reseptejä juhlapöytään, olet oikeassa paikassa! Lihapullaleipäset on helppo valmistaa ja niistä voi helposti tehdä erilaisia variaatioita. Lihapullatikut, jotka sisältävät lihapullien lisäksi paprikaa ja tomaattia, sopivat hyvin esimerkiksi uudenvuoden tai joulun ajan pikkusuolaisiksi tarjottaviksi.

Ainesosat:

Lihapullaleipäset:

vaaleaa patonkia
majoneesia
Göransin herkkulihapullia
sipulia
kirsikkatomaatteja
tuoretta tinjamia

Lihapullatikut kera tomaatin ja paprikan:

Göransin herkkulihapullia
punaista paprikaa
keltaisia kirsikkatomaatteja
basilikan lehtiä  
cocktailtikkuja

Ohje:

Lihapullaleipäset valmistus:

1. Pilko sipuli ja paista kuullottamalla sitä pannulla muutaman minuutin ajan.

2. Viipaloi patonki ja levitä majoneesia leipäpalojen päälle.

3. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit puoliksi.

4. Lisää jokaisen patongin viipaleen päälle lihapullan puolikas, tomaatin puolikas, paistettua sipulia ja päälle tuoretta tinjamia.

5. Asettele lautaselle kauniisti ja tarjoile!

Lihapullatikut valmistus:

1. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit sekä pilko paprika.

2. Pujota ainekset tikkuihin ja tarjoile! Helppoa ja nopeaa.

Vinkki! Lämmitä tarjottavia hetki uunissa matalalla lämmöllä ennen tarjoilua.

  • Lihapullat ja jauheliha

Kirjoita arvostelu