Ainesosat:
Lihapullatikut kera tomaatin ja mozzarellan
Göransin herkkulihapullia | |
pieniä mozzarellapalloja | |
tuoretta basilikaa | |
cocktailtikkuja |
Lihapullatikut kera perunan ja halloumin
Göransin herkkulihapullia | |
punasipulia | |
tuoretta basilikaa | |
keltaisia kirsikkatomaatteja | |
halloumia | |
perunaa | |
oliiviöljyä | |
paprikajauhetta | |
suolaa | |
mustapippuria | |
cocktailtikkuja |
Lihapullatikut kera sipulin ja täysjyväpatongin
täysjyväpatonkia | |
Göransin herkkulihapullia | |
keltasipulia | |
kirsikkatomaatteja | |
majoneesia | |
cocktailtikkuja |
Ohje:
Lihapullatikut kera tomaatin ja mozzarellan:
1. Halkaise lihapullat.
2. Pujota tikkuihin lihapullan puolikas, mozzarellapallo ja basilikan lehti.
3. Asettele ja tarjoile!
Lihapullatikut kera perunan ja halloumin:
- Viimeistele pizza Göransin valkosipulikastikkeella ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile ja herkuttele!
2. Levitä periunakuutiot uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
3. Sillä aikaa kun perunat ovat uunissa, halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit kahtia, leikkaa punasipuli ja viipaloi halloumi paloiksi.
4.Kasaa lopulta aineksista cocktailpaloja lisäämällä tikkuun perunaa, halloumia, tomaattia, punasipulia, basilikaa ja lihapullan puolikas. Voit katsoa reseptikuvasta mallia.
5. Asettele kauniisti ja tarjoile vieraille!
Lihapullatikut kera sipulin ja täysjyväpatongin:
1. Pilko keltasipuli ja paista voissa.
2. Viipaloi patongista siivuja ja halkaise ne vielä puoliksi. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit,
3. Levitä patongin päälle majoneesia ja lisää muut ainekset päälle ja vielä viimeisenä cocktailtikku pitämään rakennelman kasassa.
4. Asettele kauniisti ja tarjoile cocktailpyörykät juhliin!
Vinkki! Lämmitä lihapullatikkuja hetki matalalla lämmöllä uunissa hetki ennen tarjoilua.
- Lihapullat ja jauheliha