Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Cocktailpalat tikussa – Göransin lihapullatikut

(0)
  • 30 – 60 MIN
  • 6
  • Helppo
cocktailpyörykät juhliin

Cocktailpalat tikussa ovat helppoa ja herkullista naposteltavaa juhliin. Helpot cocktailpalat tikussa maistuvat niin lapsille kuin aikuisille ja niiden valmistus sujuu käden käänteessä. Tarjoa nämä cocktail lihapullat niin pikkujouluissa, jouluna, uudenvuoden juhlissa kuin missä tahansa illanistujaisissa. Kolme helppoa reseptiä, olkaa hyvä!

cocktailpyörykät juhliin

Ainesosat:

Lihapullatikut kera tomaatin ja mozzarellan

Göransin herkkulihapullia
pieniä mozzarellapalloja
tuoretta basilikaa
cocktailtikkuja

Lihapullatikut kera perunan ja halloumin

Göransin herkkulihapullia
punasipulia
tuoretta basilikaa
keltaisia kirsikkatomaatteja
halloumia
perunaa
oliiviöljyä
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
cocktailtikkuja

Lihapullatikut kera sipulin ja täysjyväpatongin

täysjyväpatonkia
Göransin herkkulihapullia
keltasipulia
kirsikkatomaatteja
majoneesia 
cocktailtikkuja

Ohje:

Lihapullatikut kera tomaatin ja mozzarellan:

1. Halkaise lihapullat.

2. Pujota tikkuihin lihapullan puolikas, mozzarellapallo ja basilikan lehti.

3. Asettele ja tarjoile!

Lihapullatikut kera perunan ja halloumin:

  1. Viimeistele pizza Göransin valkosipulikastikkeella ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile ja herkuttele!

2. Levitä periunakuutiot uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

3. Sillä aikaa kun perunat ovat uunissa, halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit kahtia, leikkaa punasipuli ja viipaloi halloumi paloiksi.

4.Kasaa lopulta aineksista cocktailpaloja lisäämällä tikkuun perunaa, halloumia, tomaattia, punasipulia, basilikaa ja lihapullan puolikas. Voit katsoa reseptikuvasta mallia.

5. Asettele kauniisti ja tarjoile vieraille!

Lihapullatikut kera sipulin ja täysjyväpatongin:

1. Pilko keltasipuli ja paista voissa.

2. Viipaloi patongista siivuja ja halkaise ne vielä puoliksi. Halkaise lihapullat ja kirsikkatomaatit,

3. Levitä patongin päälle majoneesia ja lisää muut ainekset päälle ja vielä viimeisenä cocktailtikku pitämään rakennelman kasassa.

4. Asettele kauniisti ja tarjoile cocktailpyörykät juhliin!

Vinkki! Lämmitä lihapullatikkuja hetki matalalla lämmöllä uunissa hetki ennen tarjoilua.

  • Lihapullat ja jauheliha

Kirjoita arvostelu