Ingredienser:
Köttbullarssnittar:
ljus batong | |
majonnäs | |
delikatessköttbullar från Görans | |
lök | |
körsbärstomat | |
färsk timjan |
Köttbullspinnar med paprika och tomat:
delikatessköttbullar från Görans | |
röd paprika | |
gula körsbärstomater | |
basilikablad | |
cocktailpinnar |
Gör så här:
Köttbullarssnittar:
1. Skiva löken och bryn den i stekpanna några minuter.
2. Skär batongen i skivor och bred majonnäs på skivorna.
3. Halvera köttbullar och körsbärstomater.
4. På varje brödskiva lägger du en halv köttbulle, en halv tomat, stekt lök och färsk timjan överst.
5. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera!
Köttbullspinnar:
1. Halvera köttbullar och körsbärstomater, skär paprikan i bitar.
2. Trä en bit av varje ingrediens på en cocktailpinne. Lägg upp allt snyggt på ett fat och servera. Enkelt och snabbt!
Tips! Värm gärna tilltuggen på svag värme i ugn en stund innan servering.
- Köttbullar och färs