Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Kebabwok med asiatisk twist

(1)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Lätt

Kebabwok med grönsaker och vitlökssås är en snabbfixad vardagsrätt. Med glasnudlar, vitkål och lime som ingredienser får du till en spännande asiatisk twist – på mindre än 20 minuter!

Ingredienser:

(4 portioner):

100 gglasnudlar
3 dropparsesamolja
2 mskolivolja
200 gvitkål
1 stgrön paprika
400 gGörans kebab
juicen från en ½ lime

Topping:

vårlök
koriander
Görans vitlöksdressing
½ lime
sesamfrön
salt
peppar

Gör så här:

Tillagningstid: under 20 minuter

1. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt 3 droppar sesamolja för att undvika att nudlarna klibbar fast i varandra.

2. Hacka vitkål och paprika. Fräs grönsakerna i panna tillsammans med kebaben. Tillsätt juicen från ½ lime. Stek kebaben med grönsakerna i cirka 10 minuter.

3. Toppa woken med hackad vårlök, koriander, lime, sesamfrön och Görans vitlöksdressing innan servering. Salta och peppra enligt tycke och smak.

Fler enkla och goda recept hittar du här!

  • Kebab

Se receptvideo

Skriv en värdering

En värdering av
Kebabwok med asiatisk twist