Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Varma smörgåsar med kycklingkebab, mozzarella och tomat 

(1)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Lätt
Varma smörgåsar

Matigare mellanmål efter skolan? Saltsugen efter jobbet? En lat fredagskväll? Perfekt läge för varma smörgåsar i ugnen! Låt oss hylla 70-talets varma smörgåsar och servera dem i en modern tappning med Görans kycklingkebab och italienska smaker.

Varma smörgåsar

Ingredienser:

400gGörans kycklingkebab
8 skivorsurdegsbröd eller formbröd
1 burkpesto
2 påsarmozzarella
3tomater
1 krukabasilika

Så här gör du Görans varma smörgåsar:

  1. Värm ugnen till 225°.
  2. Skär brödet i skivor och placera ut brödskivorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  3. Bred på ett lager med pesto.
  4. Fräs kycklingkebaben i stekpanna enligt anvisningarna på förpackningen och fördela kebaben på brödskivorna.
  5. Toppa med skivad tomat och mozzarella.
  6. Gratinera mitt i ugnen i ungefär 10–15 minuter.
  7. Toppa med några basilikablad.
  8. Servera gärna varma smörgåsar med en grönsallad.
  • Kyckling

Skriv en värdering

En värdering av
Varma smörgåsar med kycklingkebab, mozzarella och tomat