Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Lämpimät voileivät uunissa kebabilla, sienillä ja sinihomejuustolla

(1)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Helppo

Tekeekö mielesi jotain suolaista ja olet vähän laiskalla päällä? Silloin on aika tehdä lämpimiä voileipiä uunissa! Tässä on helppo resepti lämpimiin voileipiin Göransin legendaarisella kebabilla. Voit tietysti vaihdella aineksia sen mukaan, mitä kaapistasi löytyy, mutta korostamme silti, että kebab sinihomejuustolla ja sienillä on lyömätön yhdistelmä.

Ainekset:

400gGöransin kebablastuja
8 viipalettahapanjuurileipää tai vuokaleipää
1 purkkiviipaloituja herkkusieniä
sinihomejuustoa
juustoa
ruohosipulia

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 225° asteeseen.

2. Leikkaa leipä viipaleiksi ja aseta viipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

3. Paista kebab pakkauksen ohjeiden mukaan ja levitä kebablastut leipäviipaleille.

4. Lisää päälle sieniä, homejuustoa ja juustoraastetta.

5. Paista uunin keskiosassa noin 10–15 minuuttia.

6. Ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia.

7. Tarjoile mielellään vihersalaatin kanssa.

  • Kebab

Kirjoita arvostelu

Yksi arvio tuotteesta
Lämpimät voileivät uunissa kebabilla, sienillä ja sinihomejuustolla