Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Varma mackor i ugn med kebab, svamp och blåmögelost

(1)
  • < 30 MIN
  • 4
  • Lätt

Saltsugen och lite lat? Då är det dags för varma mackor ugn! Här är ett enkelt recept på varma mackor med Görans legendariska kebab. Ingredienserna kan du naturligtvis variera enligt vad du hittar hemma i skåpet, men vi måste ändå påpeka att kebab med blåmögelost och svamp är en oslagbar kombination.

Ingredienser:

400g Görans kebabflarn
8 skivorsurdegsbröd eller formbröd
1 burkskivade champinjoner
blåmögelost
ost
gräslök

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 225°.
  2. Skär brödet i skivor och placera ut brödskivorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  3. Stek kebaben enligt anvisningarna på förpackningen och fördela kebabflarnen på brödskivorna.
  4. Toppa med svamp, mögelost och riven ost.
  5. Gratinera mitt i ugnen i ungefär 10–15 minuter.
  6. Strö över hackad gräslök.
  7. Servera gärna med en grönsallad.
  • Kebab

Skriv en värdering

En värdering av
Varma mackor i ugn med kebab, svamp och blåmögelost