Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content

Uuniperuna kanakebab-texmex täytteellä

(0)
  • > 60 MIN
  • 4
  • Helppo

Ainesosat:

400 gGörans kanakebablastuja
100 gpurjoa ohuina puolirenkaina
100 glehtikaalia
125 gminiluumutomaatteja puolitettuina
1 tlsavupaprikajauhetta
¼ tlmustapippuria rouhittuna
¼ tlsuola
2 dlpaprikalla ja chilillä maustettua fraiche-kermaa
Juoksevaa kasviöljyvalmistetta paistamiseen

Näin valmistat uuniperunat:

Annoksia: 4-6

Uuniperunan valmistus:
1. Pese perunat ja kääri folioon.
2. Paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia.
3. Laske uunin lämpötila 200 asteeseen ja paista vielä noin 30–60 minuuttia, perunoiden koosta riippuen eli kunnes ne ovat kypsiä.

Täytteen valmistus:
1. Poista lehtikaalista paksu lehtiruoti. Suikaloi kaalin lehdet.
2. Laita kebablastut pannulle paistumaan. Kääntele hetki.
3. Lisää purjo, paprikajauhe, pippuri sekä suola. Paistele noin 7 minuuttia.
4. Lisää lehtikaali ja paista noin 2 minuuttia.
5. Lisää tomaatit, paista vielä noin 2 minuuttia.
6. Lisää fraiche-kerma ja anna kuumentua.

Vinkki: Tämä sopii myös uusien perunoiden kaveriksi.

Reseptin on kehittänyt Anne Kiuru Riihimäeltä, joka voitti Göransin Facebookissa järjestämän reseptikilpailun toukokuussa 2022. Kiitos reseptistä Anne!

  • Kana

Kirjoita arvostelu