Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Kebabpasta med vitlök och röd paprika

(0)
  • < 30 MIN
  • 5
  • Lätt
kebabpasta

Den här kebabpastan har få ingredienser men desto mer smak. En billig vardagsrätt som gillas av såväl vuxna som barn. Blir det något över går det bra att äta pastan följande dag. Tillsätt lite vätska i stekpannan och hetta upp pastan så är den lika god som dagen innan.

kebabpasta

Ingredienser:

(5 portioner):

300 gtagliatelle
1 ½ msk salt
3 mskolivolja
3 stvitlöksklyftor
1 ströd paprika 
400 gGörans kebab

Topping:

parmesanost
bladpersilja

Gör så här:

Tillagningstid: under 20 minuter

1. Koka tagliatellepastan i saltvatten enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Hacka vitlöken och paprikan.

3. Stek vitlöken, paprikan och kebaben i olivolja på medelhög värme i ca 10 minuter.

4. Portionera upp pastan med kebaben. Strö över parmesanost och bladpersilja innan servering.

Fler enkla och goda recept hittar du här!

  • Kebab

Se receptvideo

Skriv en värdering